2011. július 30., szombat

Krups Hand Blender GPA141

Krups Hand Blender GPA141:
Krups Hand Blender GPA141
Kivehető rozsdamentes acél turmixgép kiadó gomb, 6 sebességes tempomat, digitális kijelző a pontos sebességet kijelző, a legjobb ergonómia, csúszásmentes lágy tapintású fogantyú, Mix-/Messbecher 800 ml, fali tartó, fehér / króm
Teljesítmény 600 W
Rozsdamentes acél turmixgép
Alig használt, kis kopás.
A csomag pontosan ez az, hogy ezeket a képeket!
Miatt egyre nagyobb veszteség aránya, mint a szállítási biztosítással nem rendelkező szállítmány nem lehetséges, kivéve, ha a vevő vállalja a kockázatot!
Költségei csomagolás és szállítás (biztosított) Németország (kivéve a tengeri szigetek) a 6,90 €.
Költségei csomagolás és szállítás (nem biztosított) Németország (kivéve a tengeri szigetek) a 4,90 €.
Az elemek szállítása a szállítási biztosítással nem rendelkező (a választás a vevő), és elveszett az e-mail, vagy megsérült, és semmilyen felelősséget nem fogadja el nekem!

Szállítás a DHL csak lehetséges!
Megjegyzés
Megpróbálom leírni a tételeket kínálta a legjobb tudomásom és meggyőződésem szerint. Ne feledje, hogy ezek a használt áruk és nem foglalkozik az új termékeket.
Ennek megfelelően, ami nyomokban kell tekinteni, mint a normál.
Az új uniós törvény előírja, hogy az egyének most kell adni a garancia egy év vagy csere az összes termék, kivéve, ha a szabály erre. Mivel én nem vagyok kereskedő, és eladni magántulajdonban, én nem vállal garanciát az eladott cikkek. Az Ön ajánlata beleegyezik abba, hogy lemond a csere, panaszt vagy visszatérő kifejezetten elkötelezik magukat, hogy elfogadja, tudomásul veszi ezt a szerződést, és teljes egészében olvassa el a meghívást.
Ez az aukció egy privát eladás, garancia nélkül / garanciát, átalakítása vagy megváltást. Minden információt kapott, hogy a legjobb tudása és hite szerint. Kérjük, ne ajánlatot, ha nem értenek egyet ezekkel a szabályokkal einversta
Ár: 42 EUR VB