2011. július 18., hétfő

2 sütő tűzhely kandalló kandallókályha kandalló vízforraló edények és pan

2 sütő tűzhely kandalló kandallókályha kandalló vízforraló edény és serpenyő:
Az újonnan érkezett két szép régi kályhák acc. Ábra 3. és 4. - is kínálunk vers. Konyha igények, mint például Einmachtöpfe (gr Einkochtöpfe), vízforraló, nyomástartó főzőedények, sütőrostély (kukták), római edények, evőeszközök torta (néhány antik), kenyérpirító, Mikowellen, kávéfőző, kenyér vágógép, kenyér dobozok és sok .. Vasaló és vasalódeszka, vagy a dolgok, mi - mindent a háziasszony vagy a ház ura.

Ajánlat folyamatos Vers vezetője. használt tűzhely (fa kályhák, fa kályhák, tűzhelyek főzés) ..

A jelenlegi képek csak egy rövid pillanatfelvételt. (Mivel a 16/07/2011 és felvételek) - - Kérjük, vegye figyelembe, hirdetett tételek ideiglenesen elfogyott. Kérjük, tisztázza előre pontosan mikor jelenik meg a cikkek fognak keresni.

Ellenkező esetben, akkor meg a mi új és használt árukereskedelem szinte bármit tól Z-ig. További információk rólunk és bolt vagy a mi választékban átjutni a vers. Ebay apróhirdetések vagy honlapunk jelenleg fejlesztés alatt áll

www.herchenhahn.npage.de

Nincs szállítás - szervezeti okokból - arra, hogy kizárólag saját gyűjtő és pénzt! Ez vonatkozik minden cikket, és a kis tételek. Tévedés - címlapon árut átmenetileg elfogyott.
Ár: VB